Българският червен кръст обяви кампания за подпомагане на Украйна. Междувременно правителството

...
Българският червен кръст обяви кампания за подпомагане на Украйна. Междувременно правителството
Коментари Харесай

Нов начин за подкрепа: Хора запазват фиктивно Airbnb в Киев

Българският червен кръст обяви акция за подкрепяне на Украйна. Междувременно държавното управление пусна  в  помощ  на напускащите Украйна. В уеб страницата, с изключение на потребна информация за хората от  Украйна , които желаят да се изтеглят в България , има и раздел за искащите да оказват помощ като доброволци, с заслон за нуждаещи се или по различен метод. Направена е и доброволческа платформа за  помощ  , където всеки, който желае да помогне може да се запише - тя е англоезична и е ориентирана и към хората от  Украйна , които желаят да се придвижат към България.

Най-неотложните потребности са от:
нови мъжки, дамски и детски облекла и обувки (с етикет на производителя); спално бельо; топли завивки; хигиенни материали.
Даренията ще бъдат одобрявани в регионалните структури на БЧК в страната (адресите и телефоните на всички регионални организации можете да видите на уеб страницата на , за София – в централната постройка на организацията на бул. " Джеймс Баучър " N76, а за Пловдив - ул. „ Стойчо Мушанов “ №48. 

БЧК се обръща към български компании, които могат да поддържат акцията, както с изброените нагоре продукти от първа нужда, по този начин и съгласно опциите си с палатки, отоплителни уреди за палатки, фенери, акумулатори и генератори.


От последните дни изобретателни хора намират и различен метод да изпратят помощ за Украйна. Те резервират фиктивно  Airbnb   в Киев , а по-късно пишат на притежателите.    " С моите две девойки ще отседнем в центъра на Киев от 7ми до 12ти март. Почти. Всъщност резервирах и платих през Airbnb случаен апартамент в Киев , а след това писах на притежателя. Това към този момент са го създали няколко хиляди индивида по света. Можете и вие. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР